Java arkitekt | utvikler - Fullstack | Frontend | Backend

29. januar 2020

Kompetanse i alle deler av utviklingsprosessen fra arkitektur, analyse, design, koding, integrasjon og produksjonssetting. Senior og Junior konsulenter.

Et hav av teoretisk og teknisk kunnskap

Right seniorkonsulenter har hver mer enn 15 års erfaring som Java utviklere. Kombinasjonen av en bred teknisk bakgrunn og erfaringer som arkitekter på større prosjekter, medfører at konsulentene ofte er involvert i strategiske oppgaver, utvikle løsningsforslag, teknisk design og rådgivning både på kunde og leverandørsiden. Konsulentene har erfaring i å utlede brukerhistorier og detaljerte tekniske krav, og er godt kvalifisert til rollen som arkitekter, funksjonelt ansvarlige, teknisk ledelse og som utviklere i prosjekter. Seniorkonsulentene er analytiske og bruker sin erfaringsbakgrunn til å skaffe seg oversikt og kontroll over komplekse løsninger og levere resultater.

Hvordan (kan vi hjelpe?)
Right tilbyr både ekspert/senior og junior utviklings kompetanse for kortere og lengre oppdrag, og våre konsulenter har erfaring både fra offentlig og privat sektor.

Seniorkonsulentene har lang erfaring i bruk av standarder og integrasjonsløsninger basert på skreddersydde, kommersielle eller åpne standarder. De har erfaring med bruk av smidige metoder og teknikker i større prosjekter, og variert erfaring med automatisering av tester samt bygg, produksjonssetting og vedlikehold av kode eller som ansvarlige konsulenter i DevOps roller.

Våre konsulenter er gode på skriftlig så vel som muntlig kommunikasjon, og er sosialt erfarne personer som raskt finner samarbeidsformen i ulike arbeidsmiljø og med nye kollegaer.

Confluence og Jira er mye brukte verktøy i prosjektene hvor Rights konsulenter er involvert.

Relevante referanser

• Skatteetaten
• NAV
• Thomson Reuters
• Statoil
• Oslo kommune
• Eika Gruppen

Right eksperttjenester
Right er et konsulentselskap som leverer eksperttjenester og prosjekter innenfor Oracle-teknologi. Det er ikke bare solid Oracle kompetanse vi har i vår portefølje, vi har også et nært forhold til leverandører vi samarbeider med. Med dette skapes en kjede av kompetanse, fra leverandør av produkt, til leverandør av tjenester og videre inn i våre kunders IT-avdeling.

puzl2.jpg

Right ekspertkompetanse
Umiddelbar tilgang til kompetanse er i sentrum for tjenesten ettersom vanskelige problemer kan oppstå i mange forskjellige former og størrelser, og det kan være krevende og raskt nok finne rett dybdekompetanse til å løse disse. Right har blant annet dedikerte team av de aller beste Oracle E-Business Suite og Oracle Business Intelligence funksjonelle og tekniske konsulenter, som deler en lidenskap for støtte og leveranser til våre kunder.