RIGHTS ASPIRASJON

Design 3.png

Rights ambisjon er å være kundens foretrukne partner for Oracle teknologi og skape innsikt som støtter kunden best inn i en suksessrik fremtid.

 

Vi har ekspertisen og erfaringen for å møte fremtidens teknologiske behov og drive frem verdiøkende digitalisering. Innen Oracles plattformer er vi den komplette partner med spesialister og seniorer på hele Oracle “stacken” fra hardware og Java-programmering til front-end ERP, analytics og prediksjon. Våre konsulenter er blant de fremste spesialister innen sine fagområder, og vi har et av Norges største Oracle fagmiljøer.

 
 
Icon10.jpg

Digitalisering

Ved å integrere teknologi i alle ledd bidrar vi til å maksimere effektivitet og verdi, samt en innsikt som gir kunden et konkurransefortrinn.

Icon14.jpg

Analytics

Våre spesialister har erfaring fra en rekke bransjer der data og informasjon er nøkkelen for å lykkes. Vi leverer på alt fra tilrettelegging av data, bearbeidet analyse, visualisering og prediksjon.

Design Right ERP.png

ERP

Et av Norges største ERP-miljø, med ekspertise på alt fra det tekniske til det funksjonelle, samt gjennomføring av implementeringen.

Icon12.jpg

Machine learning og AI

Prosessorkraft og nødvendige datamengder er ikke lenger forbeholdt super computere, og machine learning og AI er klar til bruk for alle som har kompetansen. Våre spesialister hjelper med alt fra data og  maskinvare til algoritmer og programmering.

Icon6.jpg

Prosjekt

Ved å bruke vår lange erfaring fra Oracle-relaterte prosjekter bidrar vi med effektiv prosjektledelse, rådgivning og teamledelse for en suksessrik gjennomføring og implementering.

Icon8.jpg

Datavarehus

Våre konsulenter har bygget datavarehus hos flere av Norges største organisasjoner. Vi fokuserer på verdidrevet utvikling med høy grad av kvalitet og utviklingseffektivitet.

Icon11.jpg

Spesialist

Våre spesialister hentes ofte inn til sentrale roller i større prosjekter for å ivareta kvalitet og optimal prosjektgjennomføring.

Design Right Cloud.png

Cloud/lisenshåndtering

Lisensiering av Oracle-teknologi kan være komplekst, også ved introduksjon av skytjenester. Vi kan bistå til optimal og kostnadseffektiv lisensiering.

Icon3.jpg

Drift og forvaltning

Gjennom mange års erfaring med drift av kunders løsninger, har vi opparbeidet erfaring som gjør oss til en svært konkurransedyktig driftspartner.

Design 2 copy.png